sâmbătă, 7 noiembrie 2009

autoportret

4 comentarii:

  1. mi se pare expresiv, bine "exploatati" ochii mari si privirea, buna si sepia,... stii ce nu-mi place? descrierea asta: "Sunt o diletantă în mijlocul unor profesionişti adevăraţi. Pentru mine, fotografia a fost până acum o dorinţă explorată cu un Pentax Optio S5i la care doar apăsam pe buton. În cele mai multe dintre fotografiile mele se vede asta.." LUMEA NU ESTE A CELOR MODESTI CI A CELOR ENERGICI! si n-am zis-o eu asta, stii cine?

    RăspundețiȘtergere
  2. Autoportretul a iesit foarte bine din punct de vedere tehnic (incadrare, sharf chiar si expunere care mergea un pic mai supraexpusa). Poate expresia ar fi fost ceva mai interesanta daca era diferita de cea actuala. Mie imi da impresia ca esti prea atenta la camera. Un zambet, o incruntare sau oricare alta expresie mergea mult mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari..! imi place si blogul ....!dar mai ales Autoportretul...! si stii de ce ?
    ai determinarea care mie imi lipseste ...am avut-o si eu dar am pierdut-o...cindva intr0o toamna tirzie ..!
    ..imi place k esti TU..!

    RăspundețiȘtergere
  4. (scuze, am raspuns pe adresele personale de email). deci:
    pt. Manuela: Dante? Nu-mi dau seama, se exclud?
    Oricum, la mine nu e vorba de modestie, e realitatea.. In cazul autoportretului, a fost o combinatie de norocul incepatorului + setarile invatate de la dl. DL la curs.
    Multumesc pentru vizita si comentariu, e incurajator!
    pt Alex: Multumesc, Alex!
    Eu ma gandisem sa nu mimez nimic in poza asta, sa fiu cat mai onesta. Si cam asta e expresia mea (reala).. Probabil ca nu e cea mai fericita totusi, dar ideea asta fusese.
    pt dl. Vaida: Sunt coplesita, primesc//dar nu stiu la ce va referiti

    RăspundețiȘtergere